Mooie dingen hebben een eigen kracht en roepen hun eigen energie op.
Ik maak mijn sculpturen vanuit emotie en symboliek; in mijn werk is niet eenzelfde stijl te herkennen maar wel mijn handtekening.

Het is een voorrecht om met ideeën en vormen en aan de gang te gaan en om situaties die zich in mijn leven voordoen tot uiting te brengen. Zo kunnen er spontaan nieuwe projecten ontstaan.

Misschien ontdekt u ook de emotie in mijn beelden of het vleugje humor. Dan is op dat moment onze kijk op de dingen even hetzelfde... dan vermengen zich onze werkelijkheden.

Alle sculpturen zijn gemaakt van brons en op enkele na unica.
Brons kan zowel in huis, als tuinbeeld of bij een bedrijf geplaatst worden. Ook kunnen de kunstwerken een blijvend aandenken zijn aan een persoon of bijzondere gebeurtenis. Te denken valt aan jubilea, pensioneringen, prijsuitreikingen en relatiegeschenken.

Uiteraard is een groot deel van mijn werk geïnspireerd vanuit mijn innerlijk, echter het verleden heeft bewezen dat ik ook veel plezier beleef aan het werken in opdracht. Mocht u interesse hebben in een beeld van mij naar een wens van u, dan kunnen we dit samen bespreken. Vanzelfsprekend zullen dit soort opdrachten wel moeten passen in mijn werkstijl.

Heeft u interesse bel 06 26354667